Everroll Xtreme og Everroll Performance Blox København

BLOX, København

BLOX ligger i København, og her finder du Dansk Arkitektur Center (DAC), der skaber arkitekturoplevelser og viden om vores fælles byer. Gå på oplevelse i skiftende udstillinger om arkitektur, design og byudvikling, kom på guidede ture, deltag i debatter eller byg fremtidens byer på kreative workshops sammen med dine børn eller børnebørn.
BLOX giver plads til byliv på havnefronten i København og binder byen sammen med gode forbindelser for cyklister og gående.

I BLOX kan du opleve udstillinger, gå på café, lege, træne, bo, parkere og deltage i professionelle events, forretningsudvikling og partnerskaber for alle, som udvikler fremtidens bæredygtige byer.

En stor del af gulvbelægningerne, ca 1200 m2 i Blox, er Everroll Performance gulve i rene epdm udgaver. Udendørs på legepladsen er anvendt en speciel kvalitet af Everroll Xtreme i en lysægtheds-klasse, som gør den særlig velegnet til at modstå UV stråler samtidig med, at den er certificeret til at kunne bruges i børneinstitutioner, hvor der særlige krav til emissioner.