Ergonomiske arbejdsmåtter, aflastningsmåtter, ståmåtter, gummimåtter

Gummimåtter

Gode, gedigne gummimåtter

Gummimåtter er ikke så simpelt et begreb, som man måske skulle tro. I realiteten er betegnelsen relativt bred, da den dækker over en lang række forskellige størrelsesvarianter og brugsformål.

Hos ErgoFloor har vi et bredt udvalgt af gummimåtter, som kan tilpasses dine specifikke behov. Med mange års erfaring inden for branchen, har vi tilegnet os en stor ekspertise på området. Derfor kan vi garantere, at vores produkter er i særklasse. Vores gode, gedigne gummimåtter kan benyttes i mange forskellige sammenhænge og har en lang levetid.

Hos os kan du finde både skrabe- og indgangsmåtter, som kan holde din entré ren og pæn. Men du kan også finde større gummimåtter til stalden, så du får skabt de bedst mulige forhold for dig selv og dine heste, grise eller køer. Eksempelvis kan en staldmåtte – somåtte gøre en kæmpe forskel for dine søer, når de ligger og dier. Med et godt gummiunderlag slipper de for kontaktfladen med det hårde, kolde betongulv, hvilket forebygger skuldersår og øger deres livskvalitet betydeligt.

 

De mange fordele ved gummimåtter

Vores gummimåtter besidder et utal af fordele, som du kan drage stor nytte af i alverdens sammenhænge. Måtterne kan løfte både sikkerhedsniveauet og komforten på arbejdspladsen og derhjemme. På listen over de mange fordele finder du bl.a., at vores gummimåtter er både: 

  • Skridsikre og aflastende
  • Stød- og lyddæmpende
  • Varme- og kuldeisolerende
  • Slidstærke og robuste

 

Gummimåtter til udendørs- og indendørsbrug

Vores gummimåtter tilbyder en stor variation, og du vil uden tvivl kunne finde lige præcis den måtte, som løser din udfordring eller opfylder dit behov. Vi har både gummimåtter til indendørs- og udendørsbrug, og de er velegnede både i privat og erhvervsmæssig sammenhæng.

Inden for erhverv er vores aflastningsmåtter særligt populære. De biddrager med en skridsikker og stødabsorberende overflade, som gør en stor forskel for sikkerheden på arbejdspladsen. Måttens bløde kvalitet skåner kroppens led, hvilket er helt essentielt, når man skal stå og gå i mange timer. Derudover kan gummimåtten dæmpe den kulde, som et betongulv normalvis udsender.

Både hjemme i privaten og ude i erhvervslivet er gummimåtter helt ideelle til indgangspartiet. Her kan skrabemåtter og entrémåtter holde al skidtet ude. En større gummimåtte er også en god løsning til træterrassen i efteråret og vintermånederne, hvor brædderne bliver våde og glatte.

Gode råd og testmåtter

Hvis du er interesseret i at anskaffe en gummimåtte til et af de ovennævnte formål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med professionel vejledning omkring gummimåtter og gummigulve.

Skulle det have interesse, kan du benytte dig af vores tilbud om testmåtter. Den nemmeste måde at afgøre en gummimåttes funktion på er ved at afprøve den i praksis.

Bestil en måtte hos os i dag, og du vil have 14 dage til at vurdere, om den pågældende gummimåtte fungerer for dig. Tilbuddet gælder kun udvalgte produkter, så kontakt os og hør nærmere om hvilke produkter, der passer til dine ønsker og behov.

 

Har du spørgsmål?

Kontakt os på 76 90 20 01, eller udfyld nedenstående formular, hvis du ønsker rådgivning