Faldunderlag polyplay,  Gummifliser, Sikkerhedsmåtter, Gummi legeplads, Faldunderlag til legepladser, Gummiasfalt, Støbte gummibelægninger, Gummiflis, Gummibark, Faldfliser, Sikkerhedsfliser, Faldunderlag legeplads.

Faldunderlag i gummi til legepladser

Faldunderlag af høj standard som et godt alternativ til traditionelle faldunderlag

 

ErgoFloor producerer og markedsfører et stort udvalg af faldunderlag af høj standard, som er et godt alternativ til traditionelle faldunderlag.Produktprogrammet omfatter forskellige faldunderlag til alment brug på både indendørs og udendørs legepladser, naturlegepladser, i tumlerum, legelande og klatrecentre m.v. Vi fører et stort udvalg af Sikkerhedsmåtter, Gummiasfalt, Gummiflis, Gummibark, Faldfliser, Faldunderlag, Gummifliser, Gummi legeplads, Støbte gummibelægninger, legepladsunderlag.

Vi er specialister i faldunderlag til legepladser udført i gummi og designer gerne specialløsninger til opfyldelse af vore kunders specifikke behov. Kontakt os gerne for rådgivning og diskussion af Deres behov for faldunderlag legeplads - gummi legeplads - gummiasfalt.

 

FALDUNDERLAG - Gummifliser, Gummiasfalt
FALDUNDERLAG - Gummifliser, Gummiasfalt

 

Produktprogrammet af faldunderlag omfatter bla.:

  • ErgoFloor ErgoPlay gummifliser - faldunderlag. Vores egenproducerede serie af falddæmpende, elastiske, skridsikre og slidstærke gummifliser til annendelse som faldunderlag på legepladser. En sikker og miljøvenlig løsning, som er testet op til 3,0 m faldhøjde i henhold til EN 1177.
  • ErgoFloor ErgoSoft gummibelægninger, faldunderlag udført af gummiflis/gummibark. En meget stødabsorberende gummibelægning, som specielt er velegnet som faldunderlag til naturlegepladser, i haven og som belægning i bede m.v.
  • ErgoFloor Sikkerhedsmåtter - græsmåtter til udlægning på underlag af græs, sand og jord m.v.. Den den absolut prisbilligste løsning til etablering af faldunderlag. Udover at virke som faldunderlag, beskytter faldmåtterne græsrødderne mod slitage og virker samtidig som en ”armering” af underlaget.
  • ErgoFloor EVA-Sikkerhedsgulv for indendørs brug i tumlerum m.v. Et blødt, stødabsorberende og komfortabelt underlag, som kan anvendes til mange forskellige formål som fx. faldunderlag, træningsmåtter og kampsport m.v.
  • PolyPlay gummibelægninger - gummiasfalt - faldunderlag fra MRI Polytech Ltd. Vores absolut mest eksklusive faldunderlag til legepladser, som medfører en optimal beskyttelse mod fald og skader og et hygiejnisk og vedligeholdelsesfrit faldunderlag. Gummiasfalten pladsstøbes - insitu, på stedet og kan udføres i næsten alle regnbuens farver -  med integrerede figurer, mønstre og farvekombinationer - også på skråninger, bakker og i fordybninger
  • ErgoCorner hjørnesikring/hjørnebeskytter

 

 


Har du spørgsmål?

Kontakt os på 76 90 20 01, eller udfyld nedenstående formular, hvis du ønsker rådgivning